Fordulópontjához érkezett a világ. Ekkora esemény talán csak tízezer évente történik a Földön. Bizony, a Mórágy és a Yodi idén 30 éves!

A világ vezető államainak első emberei már elküldték jókívánságaikat és ajándékaikat. Dimitrij Medvegyev egy medvét küldött, de nem tudtuk volna hol tartani, ezért elengedtük a Pandúrban. A világ legnagyobb botanikai kutató-laboratóriuma két új növényfajt nemesített, amelyet rólunk Mórágyikának és Yodíliának neveztek el.

A buli dátumát nem kell bekarikázzátok a naptárotokban, hiszen a 2009-es naptárakat már eleve úgy nyomtatták, hogy

OKTÓBER 31.

vastagon piros betűs ünnep. Fontos tudni, hogy a Mórágy szeptember 6-án, Yodi pedig november 12-én született, de a parti október 31-én kerül megrendezésre. Ugyanezen a napon van elvileg Halloween, a kelta szilveszter is, de ezt most elhalasztották a druidák. Most hallottam a híradóban, hogy a NATO-országok hazarendelték az összes katonájukat Irakból, hogy segítsenek fenntartani a rendet a rendezvény helyszínén. A pontos helyszínt egyelőre titokként őrzik, így próbálják elejét venni a rajongók támadásainak. A rendfenntartó szerveknek már most hasonló jelenetekkel kell megbírkózniuk:

A képen látható lányokkal ellentéteben nektek abban a megtiszteltetésben lehet részetek, hogy meghívást kaptok az eseményre. Lesz sok hamika, hat földrész legjobb borai és még a kutyák is feketekávét isznak majd. A rendezvény pontos helyszínéről, időpontjairól  majd még tájékoztatunk. Addig pedig próbáljatok meg aludni, tudom, nem könnyű ilyen izgalmak mellett.

Szerző: yodi  2009.10.01. 17:25 komment

süti beállítások módosítása